【★ Drugs en wapens bestellen via internet - #HACKSITE - HACKEN VAN FACEBOOK WHATSAPP AND MORE 】

Home // Blog // Drugs en wapens bestellen via internet

De anonieme, op bitcoins draaiende online winkel waar het om gaat heet Silk Road en is een website die de laatste tijd de wind flink van voren heeft gekregen nadat een Amerikaanse senator het een marktplaats voor illegale drugs noemde. Deze anonieme drugsmarkt vind je echter niet op Google, maar zodra je toegang hebt weten te krijgen gaat er een verrassend simpele wereld voor je open.

Stap 1 – Download een TOR-programma
Download:
https://www.torproject.org/download/download

silkroad

TOR is niet alleen het favoriete middel van rebellen met computerkennis of Wikileakers, het is ook jouw toegangsbewijs voor de donkere krochten van het internet. Het is een slimme applicatie die het mogelijk maakt om jouw IP-adres te verstoppen achter andere IP-adressen, zodat je altijd van adres kunt wisselen. Ook geeft het je toegang tot .onion-sites, waar ‘the deep web’ (ook bekend als ‘het onzichtbare web’, DarkNet, Undernet, of ‘het verborgen web’) voor een groot deel uit bestaat.

Het is onderdeel van het internet, maar onvindbaar voor zoekmachines. Het is dus een hele klus om op zo’n site terecht te komen. Wie maakt er gebruik van deze websites? Voornamelijk hackers, libertariërs en kinderpornografen. Sommige onderzoekers denken dat deze verborgen online wereld drie keer zo groot is als het normale web. Alsof het internet het topje van de ijsberg is, waaronder zich kwade Russische onderzeeërs bevinden die hun digitale torpedo’s gericht hebben op ‘s werelds regeringen.

Stap 2 – Open silk road

Open tor browser en voer de volgende url in in je adres balk:
http://silkroadvb5piz3r.onion/

Werkt de link niet pak de recente link van:
http://en.wikipedia.org/wiki/Silk_Road_(marketplace)
silkroad2

Zodra je inlogt kom je in een simpel ogende maar onvoorstelbare wereld terecht. De drugs zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, en daaronder worden de verkopers beoordeeld. Het is dus niet alleen een anonieme markt voor drugs en wapens. Je kunt ook de verkopers beoordelen, en commentaar achterlaten voor latere gebruikers. Het is net Yelp.

Silk Road biedt bijna alleen maar drugs aan, maar je hebt een paar andere categorieën zoals ‘Huis en Tuin’, die waarschijnlijk alsnog voor het fabriceren van drugs bedoeld zijn.

Stap 4 – Bestel je drugs : )

0 Comments ON " Drugs en wapens bestellen via internet "
leave a response

Copyright © 2020 Illegaaltje.nl