【★ Leren vechten/verdedigen - #HACKSITE - HACKEN VAN FACEBOOK WHATSAPP AND MORE 】

Home // Blog // Leren vechten/verdedigen

Inleiding
Allereerst wil ik iedereen er op wijzen dat vechten niet goed is! In deze tutorial staan verschillende manieren om iemand extreme pijn te bezorgen.
De meeste handelingen zijn bestaande handelingen uit het leger, efficiënt en doeltreffend.
Ook zit er een stukje zelfverdediging er aan vast, zelf verdediging is namelijk de basis van alle combat technieken.

Benamingen van de hand:
Hoe je moet stoten en slaan spreekt voorzicht. Maar er zijn verschillende hand posities. De bekendste is de VUIST. Hierbij worden de vingers ingetrokken en word er een bolvormige hand gemaakt. Men kan dan goed slaan met de knokkels van de zogeheten vuist. De Muis. Dit stuk van de hand dat bevind zich als het waren onder je hand. Dit gedeelte is bijna gevoelloos aangezien de meeste mensen hier op steunen en leunen.
De mes kant van je hand bevind zich vanaf het topje van de pink tot dat rare bolletje boven op je pols, is bekend bij het doorhakken van plankjes bij bijvoorbeeld karate etc. De “L” vorm van de hand (zo noem ik hem maar even voor deze tutorial) is het gedeelte van het topje van je duim tot het topje van je wijs vinger. Dit gedeelte word ook gebruikt in Amerika als het bekende “Loser” gebaar. De kraaienpoot, is ongeveer de positie als een vuist, alleen moet je je wijsvinger en je middelvinger recht voor uitsteken (zodat die meer uitsteekt).

Benamingen van het menselijke lichaam die van belang zijn:
Ademsappel, Dit is een bobbel die te vinden is op de keel.
Hart, Dit is een inwendig orgaan die je kan bereiken midden in de borstkas.
Milt, Dit is ook een inwendig orgaan en zit onder aan je buik.
Ballen, Die zijn vrijwel bekend…:P
Neus, hummm…
ogen, humm…
Boven lip, mja… nou daar ga ik geen uitleg meer over geven hoor.
Nek, waar je hoofd aan vast zit 😛
Slaap, weet je vast ook wel te vinden

en:
Eigenlijk zou je nu alles al weten. Je weet hoe je je hand kunt houden voor een dodelijke slag en je weet ook waar je iemand moet raken. Toch wil ik nog even een verduidelijkte uitleg geven. Hoe je de positie van je hand moet houden om iemand goed te kunnen raken.

Aller eerst begin ik ga ik beginnen met typen over plekken die gevoelig zijn en makkelijk te benaderen. De buik is een groot oppervlakte met veel inwendige organen (tamelijk alles). De buik word meestal nooit beschermd door iemand (vaal alleen het gezicht). De buik is dus open en kan gemakkelijk met de vuist worden benaderd. Door hard in de buik te slaan, kan de milt scheuren en inwendige bloedingen veroorzaken. Vaak voelt men daar weinig van omdat zijn gedachte naar het gevecht gaat. Een van de pijnlijkste plekken om iemand te raken zijn de ballen en de boven lip. De bovenlip, is een centraal zenuw stelsel, waar de meeste zenuwen samen komen. Door met de Vast op iemands boven lip te slaan, voelt die persoon erg veel pijn. Hou er rekening mee dat de bovenlip of het gezicht vaak beschermt word. De ballen zijn ook heel gevoelig, deze zijn gemakkelijk te raken met een schop of een knietje. De ballen worden haast niet beschermd en zijn vreemd genoeg gemakkelijk te raken. Als je hard genoeg in de buik slaat, is de kans nog steeds klein dat iemand terplekken overlijd. De kans is wel iets groter
dat de mild schilt en inderdaad inwendige bloedingen kunnen optreden.

Maar dit is natuurlijk niet wat we willen lezen, het gaat hier groot en deels over hoe je iemand echt uit kan schakelen met je blote handen. Er zijn een aantal nadelen die ik er aan toe wil voegen, de plekken die je moet raken worden vaak beschermd en zijn moeilijk te benaderen. Zo heb je bijvoorbeeld de Adamsappel, deze kan je slaan met de “L” of de meskant van je hand (hierboven beschreven). Met deze posities van je hand, kan je ook een harde klap in de nek geven. Deze klap moet wel heel erg hard zijn wil je dat er iemand aan overlijd, meestal is het een gevolg van buiten bewust zijn. Het beste kan je een voorwerp gebruiken om deze klap te geven, Hierbij moet je denken aan een honkbal knuppel een moker, balk, achterkant van een pistol (zie je vaak in films), CD speler, verwarming, autoband, hang slot etc. Deze voorwerpen kunnen ook gebruikt worden om iemand hard genoeg op zijn slaap te slaan. Met de vuist van je hand op iemands slaap slaat is alleen goed voor het verliezen van zijn bewust zijn. Een goede plaats om iemand dood neer te laten vallen is om goed te stoten in het hart. Het hart zit beschermd in de borstkas, en is alleen te bereiken met een klein druk oppervlakte. Hierdoor is de kraaienpoot een sterke aanval. Als kan je niet met al je kracht slaan toch is het genoeg om iemand zijn hard te laten toppen. Omdat de ruimte tussen de borstkas klein is heb je ook maar een klein gedeelte nodig om daadwerkelijk het hart te raken. De neus is makkelijk te breken, een goede stoot moet voldoende zijn hiervoor. Als je recht op een neus staal gebeurd er maar weinig, niet meer dan gebroken of een bloedneus. Om een effectief dodelijke klap op de neus te geven, kan je dit het beste doen met de muis van je hand. De muis van je hand is ongeveer gevoelloos en komt goed in zijn recht met een opwaartse duw beweging. Meisjes in de discotheek maken deze beweging wel is, met van ooh yeah ooh yeah… alsof ze hun eigen om hoog willen duwen. Deze beweging kan je het beste maken als je de neus wil raken. De neus moet je onderaan naar boven raken. Zodat het botje in het brein schiet. Veel mensen dachten toen dat dit maar slap gelul was omdat dit een aantal keren in het nieuws was. Het is wel degelijk mogelijk om dit botje in de hersens te laten schieten waardoor de persoon terplekken overlijd.

Cursus zelf verdediging
Het is NIET strafbaar om jezelf te verdedigen. Maar wel als je de ander terug slaat. Ik vind persoonlijk als je aangevallen word door een zeker persoon dat je die persoon mag laten lijden voor zijn daden, een lange pijnlijke dood is hier wel op zijn plaats. Iedereen is voor zichzelf verantwoordelijk, als je iemand aanvalt moet je ook de consequenties accepteren(gevangenis, boeten, zelf in elkaar geslagen te worden of terug gepakt te worden). Het slachtoffer of de aanvallert zou misschien ook wel dit stukje hebben gelezen, met gevolg dat dit stukje twee kanten heeft (verdedigen en aanvallen).

Het beste is bij hetzelf verdedigen nooit in paniek te raken. Concentreer je op wat er gebeurd hoe de situatie is, zijn er mensen bij zijn het er meerdere die je aanvallen heeft diegene een wapen etc. Dit zijn allemaal dingen waar je mee te maken kan krijgen op straat. Mocht je aangevallen worden door iemand met een wapen kun je niet zoveel doen. Het enige wat je kan doen is een wapen zoeken dat langer is dan het wapen zelf. Als iemand je met een mes bedreigt, kan je hem gemakkelijk op afstand houden doormiddel van een lang voorwerp, zoals een stok of een honkbal knuppel, als je dit toevallig niet bij je heb (neem aan dat je dat niet altijd mee sleept) kan je snel om je heen kijken of je iets kan vinden dat er op lijkt. Mocht je niks kunnen vinden dan kun je altijd nog wegrennen. Ik geef wegrennen niet op de eerste keus aangezien de aanvaller achter je aan kan rennen waardoor je die je in de rug kan raken. Maar als je moet weg rennen, vermeid dan kleine straatjes. Ren naar een brede straat, desnoods een autoweg. Hier leggen de minste obstakels die jou in de weg liggen. Als je moet rennen ren dan nooit naar je eigen huis. Als je voor de voordeur staat weet de aanvaller gelijk waar je woont kan die je sleutels afpakken en gemakkelijk naar binnen. Ren naar een openbare plek zoals een winkelstraat, voetbal stadion, of een kroeg. Vergeet niet langs het politie bureau te rennen (als die open is heb je geluk). Als de aanvaller weet dat je naar het politie bureau rent schrikt hij hier misschien van en bedenkt zich om je achter na te zitten. In een openbaar gebied loopt vast wel iemand die jou kan helpen om de aanvaller te stoppen. Als de aanvaller een pistool heeft ren dan nooit weg en draai je ook nooit om. Kijk de aanvaller recht in zijn ogen. Als je dat moeilijk vind kijk dan naar zijn voorhoofd. Een voorhoofd is een vlak iets waar je weinig gevoelens van af kan lezen. Als er op het voorhoofd zweet te zien is, kan het zijn dat de aanvaller twijfelt of die je moet neerschieten of niet. Vraag de aanvaller wat hij van je wil, geld, tas, sleutels etc. Als die je gewoon dood wil schieten… tjah, dan kan ik er weinig aan doen. Je kan de dader afleiden door plots naar links te kijken en dan naar rechts weg te rennen. Dit geeft je ongeveer 3 seconde speling. Als je de kans heb, schuil achter een auto of duik de hoek om, zodat je uit de lijn van de kogel bent.
Mocht je op het punt staan om verkracht te worden of aangeramd, duw de aanvaller als eerst van je af. als dit niet lukt omdat die te zwaar is of iets, concentreer je dan op de ogen. De ogen van de aanvaller zijn vaak een gemakkelijk doelwit bij verkrachters. Een verkrachter verdedigd zich niet in zijn gezicht maar houd vaak alleen je armen vast. Als dit gebeurd kan je met je been in zijn ballen schoppen. Als je je handen los krijgt, moet je je weer concentreren op de ogen. De ogen zijn gevoelig en als er iets naar de ogen komt probeert men dit automatisch te beschermen. Maak krabbellende bewegingen naar de ogen toe. Probeer met je vinger (het liefst met een lange nagel) in een oog te steken van een aanvaller. Dit geeft genoeg tijd om hem als nog van je af te duwen en weg te rennen. Mocht je de kans krijgen heb je toevallig hoge naald hakken aan, probeer deze dan uit te doen en met de punt van de naaldhak te rammen. Hoe zielig het ook klinkt, een naaldhak doet zeer, zelfs als een meisje van 3 er mee slaat. dit komt namelijk omdat het een klein oppervlakte is. Duw je duim maar eens in het zand en probeer daarna je hele hand net zover in het zand te duwen (lukt niet hea).
Om nogmaals even terug te komen op het verdedigen tegen wapens. Bij een pistool kan je weinig doen. Al ben je een grootmeester en heb je 3 keer een zwarte band gehaald, een kogel is genoeg om zijn leven te beëindigen. De kans dat je iemand tegen komt die jou wil neer knallen is vrij klein. De kans dat iemand een mes bij zich heeft is groter. Een mes is iets dat we in ons dagelijks leven tegen komen. Elke dag houd iemand wel een mes vast, in de keuken of in de tuin dus kan diegene ook een mes vasthouden op straat. Er zijn weinig mensen die messen gooien. De kans dat het handsvat tegen je aan komt is groter dan dat daadwerkelijk het mes in je zit. Een mes zie je makkelijker aan komen en er is vaak genoeg tijd om een stapje opzei te doen of in nog betere positie het mes te vangen met je hand. Een mes word in een draaiende beweging gegooid, dus als je hem vangt met je hand, heb je waarschijnlijk alleen een diepe snee. Maar al heb je dan een diepe snee je heb wel een mes in handen en de aanvaller niet meer. Andere methodes om je aanvaller te stopper kun je lezen in het bovenste stukje, waar er uitgelegd word waar je iemand pijnlijk kan raken.

Afsluiting:
Dit was het dan voor nu, hoop dat je er wat wijzer van bent geworden. Nogmaals deze tutorial is niet bedoelt om de straat op te gaan en iemand dood te maken. Maak wel gebruik van de aspecten die benoemd worden. Ik ben niet verantwoordelijk voor de informatie die je met deze tutorial gewonnen heb. Hieronder nog wel enkele tips voor de mensen die het geheel nog niet goed begrijpen en meer willen dan alleen de tutorial. Verder hoop ik dat je net zoveel plezier heb in het lezen van deze tutorial als het schrijven. Sorry voor de fouten maar die zullen er wel altijd in blijven.

tips:
hier nog enkele tips die misschien al eerder genoemd zijn maar zeer belangrijk zijn.

Schreeuwen als je slaat. door te schreeuwen pomp je meer bloed en kan je een krachtigere stoot geven. Ook door te schreeuwen leid je de aanvaller af en in sommige gevallen word de aanvaller bang. Ook is het verstandig om te schreeuwen zodat er altijd wel iemand komt kijken.
Zelfs als je in “tha middle of no where” zit kan je alsnog schreeuwen om je krachten te versterken.

Effectief als je slaat. Door effectief te slaan hebje minder tijd nodig om je aanvaller uit te schakellen. Zoals de samurai een effectiefe slag doet moet jij dat ook doen. Geen omweg, geen slag voor ze hoofd, geen stoot op ze arm.

Oefenen voordat je slaat. Oefen voordat je slaat op een vriend of een zogeheten dummy (gewoon een pop). Je hoeft je vriend of vriendin niet echt te raken natuurlijk maar het gaat om te kijken hoe je een goede positie kunt aan nemen. Als het hoofd bedekt is welk ander onderdeel kan je dan wel gemakkelijk raken. Dit soort dingen kom je alleen maar te weten door te oefenen.

bijten is goed als je vast word gehouden, vaak laat de aanvaller los als je maar hard genoeg bijt. Dit is niet de eerste keus die je doet aangezien de aanvaller ziektes kan hebben zoals aids etc. die je kan oplopen door iemand te bijten.

0 Comments ON " Leren vechten/verdedigen "
leave a response

Copyright © 2020 Illegaaltje.nl